英語部

9/28(水) 【英語部】Today's club activity

Today we started our club activity with reading practice as usual. We read the story we chose aloud for the other students. Sharing our feelings with friends about books is so fun! Next, we played "MONSTER GAME". First, we created our original monsters and then told the other students how the monster looks, what kind of body shape or body parts they have on their body, and so on. Some were cute, others were funny. We needed a lot of imaginaton and creativity to play this game:-)

6/08(水) 【英語部】CIRとの活動

今日の英語部は、CIRとの活動でした。活動内容は、

① 文化祭に向けて

② 英語部への道第一歩(自己紹介を洗練しよう)

③ Telephone Game

でした。②のタイトルは英語部の生徒達に「何にすればいいと思う?」と尋ねたら一生懸命考えてくれました!今後はもっと写真を増やしたり、英文でブログを書いたりなど、英語部としての紹介方法を検討してみたいと思います。

【Telephone Gameの様子】